Overzicht

Producten

Artikel

Geschiedenis van het karten
Kom meer te weten over hoe de kartsport ontstaan is en hoe de ontwikkeling door de jaren heen is verlopen.

Kartgames

Op deze pagina vind je een overzicht van kartgerelateerde games. Het overzicht bevat spellen voor Windows, XBOX, Nintendo DS en PlayStation 2. De games kunnen direct gekocht worden door op de link 'Meer informatie' te klikken.

Super 1 Karting (PC CD-ROM)

Super 1 Karting is geschikt voor Windows en beschikt over verschillende gevarieerde banen waarop maximaal 24 karts tegelijkertijd deelnemen aan een race. Het spel bestaat uit vier klassen en er is zowel een simulatie- als arcademodus beschikbaar. Door middel van splitscreen kun je tegen iemand anders op dezelfde computer spelen. Spelen via een netwerk is ook mogelijk voor maximaal 9 spelers.
Meer informatie

Michael Schumacher World Tour Kart (PC CD-ROM)

Michael Schumacher World Tour Kart 2004 is het vervolg op de succesvolle game met dezelfde titel uit 2002. De speelbaarheid is verbeterd en de nieuwe versie bevat verbeteringen in het competitiesysteem. Verder is zowel aandacht besteed aan de graphics als de physics en is het niveau van de tegenstanders verbeterd. Het belangrijkste punt is echter de toevoeging van een mulitplayer-mogelijkheid. Tevens is het mogelijk om door middel van splitscreen samen te spelen.
Meer informatie

Furious Karting (XBOX)

Furious Karting is een game voor de XBOX. In dit spel bestuur je een kart en race je op verschillende banen, van steden tot fanatasie-omgevingen. Door speciale 'moves' en 'pick-ups' uit te voeren kun je jouw tegenstanders te slim af zijn. Het spel bevat verder een multiplayermodus met een maximum van vier spelers. Furious Karting is het eerste kartspel voor de spelcomputer van Microsoft.
Meer informatie

Michael Schumacher World Tour Kart 2004 (XBOX)

In Michael Schumacher World Tour Kart 2004 kun je racen op kartbanen in Cuba, Peru, Japan, Sydney, Amerika en Zwitserland.

Hierbij is zowel sprake van outdoor- als indoorbanen. Je kunt alleen rijden of met tegenstanders via internet of splitscreen.
Meer informatie

Mario Kart DS (Nintendo DS)

Mario Kart DS is een racespel voor de Nintendo DS waarbij Mario en zijn vrienden (en vijanden) tegen elkaar racen in karts. Tijdens de race kan je blokken pakken met daarin een voorwerp dat je tegen je tegenstanders kunt gebruiken. Het spel kan ook online gespeeld worden.
Meer informatie

International Super Karts (PlayStation 2)

International Super Karts is ontworpen voor de PlayStation 2. Tijdens de races kunnen botsingen voorkomen waarbij de karts ook daadwerkelijk beschadigd raken. De game bevat 10 gedetailleerde outdoorbanen.

Verder bestaat de mogelijkheid om direct een replay aan te vragen waarbij de race vanuit meerdere hoeken bekeken kan worden. De spelmodussen zijn 'practice', 'single player race', 'championship' en 'multiplayer'.
Meer informatie

Go-Kart-In Dordrecht